info(at)monsuuni.fi | 040 5692482

Olen Marko Heusala, Matkatoimisto Monsuuni Oy:n puuhamies. Oma mielenkiintoni vei minut ensin kiertämään Eurooppaa, sitten aukaisin ikkunan Lähi-itään, jossa olen matkustanut ja tehnyt töitä. Nuorena rinkkamatkaajana päädyin kiertämään myöskin Turkkia ja pikkuhiljaa tämä piiri laajeni. Olin töissä Tansaniassa ja vapaa-aikani käytin tutustumiseen alueella, uteliaisuuteni vei minut myöskin eteläiseen Afrikkaan. Työskentelin vuonna 2008-2009 Suomen Lähetysseuran palveluksessa kehitysyhteistyön koordinaattorina ja hiljalleen alkoi elämään idea omasta matkatoimistosta. Olin saanut vahvan kokemuksen Euroopasta, Afrikasta, Lähi-idästä ja Aasiasta. Miksi en siis hyödyntäisi tätä.
Ensimmäinen järjestetty matka oli Jordaniaan maaliskuussa 2012. Tämän jälkeen toiminta on laajentunut pikkuhiljaa. Nyt kohteinamme ovat Espanja, siellä Santiago de Compostelan pyhiinvaellusreitit sekä Extramaduran alue. Tämä on sitä tuntematonta Espanjaa, joka sisältää monia mielenkiintoisia kohteita, kuten Cacereksen, Trujillon ja Meridan. Iran on suunnaton aarreaitta, jota suosittelen ehdottomasti. Maassa on tähtitieteen laitoksen ja temppelin yhdistelmää 5000 vuoden takaa, ystävällisiä ihmisiä, kaunista luontoa ja herkullista ruokaa. Etiopiassa on äärimmäisen hienoja maisemia ja todella paljon historiaa. Maan keittiö on tunnettu tulisesta ruoastaan.

Työn alla on monenlaisia matkoja, jotka vievät vaeltajan Espanjaan, Iraniin, Jordaniaan, Tansaniaan, Etiopiaan ja muualle.

Santiago de Compostelan reitillä on tapana tervehtiä muita kulkijoita sanoilla buen camino. Tällä samalla tervehdyksellä toivotan sinulle mielenkiintoisia matkoja, sillä sitähän se elämä on.

Buen camino